Scheepswerf Geertman Zwartsluis

KRACHTEN GEBUNDELD!

Scheepswerf Geertman en Scheepsreparatiebedrijf Drenth starten mooie samenwerking onder de naam: Scheepstechniek Drenth BV

Door deze samenwerking bent u bij Scheepswerf Geertman ook welkom voor al uw verplichte certificering van stuurwerken, autokranen en elektrische installaties (meggertest). Kortom, wij bieden u één vertrouwd adres voor al uw vragen! 

Scheepswerf Geertman ZwartsluisWilt u meer weten over Scheepswerf Geertman? Bezoek dan de website!

Vacature Elektromonteur Maritiem

Weet jij alles van elektrotechnische installaties van schepen? Wil je werken in een klein team met ijzerwerkers en hydrauliek monteurs? Overleg je liever met de klant dan aangestuurd te worden door een planner of tekening? Dan ben jij de Elektromonteur die Scheepstechniek Drenth BV zoekt!

Wat je gaat doen als Elektromonteur bij Scheepstechniek Drenth BV

Je bent verantwoordelijk voor de installatie en montage van elektrotechnische installaties op en rond de schepen van onze klanten. Bijvoorbeeld het maken van extra alarmen op bestaande autolaadkranen of het installeren van nieuwe generatoren. Je pleegt onderhoud aan bestaande elektrotechnische installaties en wanneer er een storing plaatsvindt, los je deze op. Je werkzaamheden doe je niet aan de hand van een werktekening, maar in overleg met de klant en je collega’s. Je adviseert de klant en met jouw kennis en oplossingsgerichtheid kom je tot het beste resultaat.

Waarom je bij ons wilt werken

Scheepstechniek Drenth BV is een dochteronderneming van Scheepswerf Geertman BV. Scheepswerf Geertman is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van vrachtschepen, woonschepen en pleziervaartuigen. Het is een familiebedrijf, de vierde generatie staat inmiddels aan het roer!

Je werkt samen met een ervaren elektromonteur. Samen organiseren jullie je eigen werkzaamheden en jullie ondersteunen de ijzerwerkers en hydrauliek monteurs. De projecten zijn kort, een schip ligt gemiddeld 2 weken op de werf. De werf is ook de locatie waar je voornamelijk aan het werk bent, dus op een werkdag heb je weinig reistijd en vaste werktijden.

Wie ben jij

- Je hebt mbo werk- en denkniveau;
- Je hebt ervaring als elektromonteur in de maritieme sector;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Zie jij jezelf werkzaam in deze functie? Neem dan contact op per e-mail, telefoon of via WhatsApp.
Je kunt uiteraard ook langskomen op de scheepswerf!


Scheepstechniek Drenth BV
t.a.v. René Geertman
Het Bosch 12
8064PM Zwartsluis

T: 038-3867172
M: 06-30007624
E: info@scheepstechniekdrenth.nl
W: www.scheepstechniekdrenth.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het Bosch 12, 8064 PM Zwartsluis | T: +31(0)38 38 67 172 | M: info@scheepstechniekdrenth.nl

  • Scheeptechniek Drenth BV
  • Scheeptechniek Drenth BV
  • Scheeptechniek Drenth BV