Scheepswerf Geertman Zwartsluis

Administratief Projectmanager - Scheepswerf Geertman


Vind jij het een uitdaging om projecten administratief overzichtelijk vast te leggen? Hou je van klantcontact? Lijkt een scheepswerf je een gave werkomgeving? Dan ben jij de Administratief Projectmanager die Scheepswerf Geertman zoekt!

Wat je gaat doen als Administratief Projectmanager bij Scheepswerf Geertman

Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en administratie rondom de reparatie- en onderhoudsprojecten van de vrachtschepen, woonschepen en pleziervaartuigen. Er zijn ongeveer 10 projecten (dus schepen) tegelijk, met een duur van 1 week tot 8 weken. Je werkzaamheden beginnen, nog voordat het schip op de werf is, met het eerste contact met de klant. Je inventariseert de wensen van de klant en informeert de klant over de (technische) mogelijkheden. Het contact kan plaatsvinden via email, telefoon of aan de balie op ons kantoor.

Ook administratief maak je het project in orde. Je verwerkt de klantgegevens en maakt het project en de bijbehorende opdrachten digitaal aan.
In overleg met de elektromonteurs, ijzerwerkers en hydrauliekmonteurs bestel je de onderdelen die je collega’s nodig hebben en natuurlijk verwerk je dit administratief op het juiste project.

Scheepswerf Geertman is op dit moment bezig met een overgang van een papieren administratie naar een digitale registratie en project administratie. Je hebt een groot aandeel in deze transitie.

Waarom je bij ons wilt werken

Scheepswerf Geertman is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van vrachtschepen, woonschepen en pleziervaartuigen. Het is een familiebedrijf, de vierde generatie staat inmiddels aan het roer!
Je werkt voornamelijk samen met de eigenaar, die de projecten plant en offreert, en met de boekhoudster. Andere collega’s waar je mee samenwerkt zijn elektromonteurs, ijzerwerkers en hydrauliek monteurs. De scheepswerf is de locatie waar je aan het werk bent.

Wie ben jij

- Je hebt minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau;
- Je bent ongeveer 38 uur beschikbaar,
- Je beschikt over technisch inzicht;
- Affiniteit en/of werkervaring in de maritieme sector is een pré,
- Eigenschappen waar we blij van worden zijn: Proactief, snel kunnen schakelen, gestructureerd werken en meerdere ballen tegelijk in de lucht kunnen houden.

Zie jij jezelf werkzaam in deze functie? Neem dan contact op per e-mail, telefoon of via WhatsApp.
Je kunt uiteraard ook langskomen op de scheepswerf!


Scheepswerf Geertman BV
t.a.v. René Geertman
Het Bosch 12
8064PM Zwartsluis

T: 038-3867172
M: 06-30007624
E: info@scheepswerfgeertman.nl
W: www.scheepswerfgeertman.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het Bosch 12, 8064 PM Zwartsluis | T: +31(0)38 38 67 172 | M: info@scheepswerfgeertman.nl

  • Scheepswerf Geertman
  • Scheepswerf Geertman
  • Scheepswerf Geertman