Scheepswerf Geertman Zwartsluis

Medewerker projectadministratie - Scheepswerf Geertman

Vind jij het een uitdaging om projecten administratief overzichtelijk vast te leggen? Lijkt een scheepswerf je een gave werkomgeving? Dan ben jij de Medewerker projectadministratie die Scheepswerf Geertman zoekt!

Wat je gaat doen als Medewerker projectadministratie bij Scheepswerf Geertman BV

Je bent verantwoordelijk voor de administratie rondom de reparatie- en onderhoudsprojecten van de vrachtschepen, woonschepen en pleziervaartuigen. Er zijn ongeveer 10 projecten (dus schepen) tegelijk, met een duur van 1 week tot 8 weken.

Je hebt veel contact met de klanten, de eigenaren van de schepen. Het contact vindt plaats via email, telefoon of aan de balie op ons kantoor. Daarnaast heb je ook contact je collega’s die de werkzaamheden uitvoeren, de ijzerwerkers. De projecten worden digitaal aangemaakt in Floor2Plan. Jij zorgt ervoor dat alle gegevens van de werkvloer compleet zijn en goed verwerkt worden. Met alle verzamelde informatie maak je de verkoopfacturen op.

Waarom je bij ons wilt werken

Scheepswerf Geertman is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van vrachtschepen, woonschepen en pleziervaartuigen. Het is een familiebedrijf, de vierde generatie staat inmiddels aan het roer!
In je team zitten de eigenaar, die de projecten plant, offreert en leidt, en de boekhoudster. De scheepswerf is de locatie waar je aan het werk bent.

Wie ben jij

- Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
- Je bent 24 tot 32 uur beschikbaar. Je werkdagen zijn in ieder geval donderdag en vrijdag;
- Affiniteit en/of werkervaring in de maritieme sector is een pré,

- Eigenschappen waar we blij van worden zijn: Proactief, snel kunnen schakelen, gestructureerd werken en meerdere ballen tegelijk in de lucht kunnen houden.

Zie jij jezelf werkzaam in deze functie? Neem dan contact op per e-mail, telefoon of via WhatsApp. Je kunt uiteraard ook langskomen op de scheepswerf!

Scheepswerf Geertman BV
t.a.v. René Geertman
Het Bosch 12
8064PM Zwartsluis

T: 038-3867172
M: 06-30007624
E: info@scheepswerfgeertman.nl
W: www.scheepswerfgeertman.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het Bosch 12, 8064 PM Zwartsluis | T: +31(0)38 38 67 172 | M: info@scheepswerfgeertman.nl

  • Scheepswerf Geertman
  • Scheepswerf Geertman
  • Scheepswerf Geertman