Over scheepswerf GeertMan Vier generaties aan
het stuurwiel

Scheepswerf Geertman is een familiebedrijf pur sang. Al 70 jaar en 4 generaties lang pakken we iedere scheepsklus aan die op onze vaarroute komt. De familiaire en laagdrempelige sfeer is verspreid over de hele werf. Van directeur, monteur tot ijzerwerker: niemand is bang om zijn handen vuil te maken voor het oplossen van jouw maritieme vraagstuk. Bij Scheepswerf Geertman zijn de lijntjes kort, de flexibiliteit groot en de persoonlijke banden sterk. Zowel met onze klanten als tussen de circa 30 medewerkers.

Scheepswerf Geertman

Sterke focus op continuïteit

Scheepswerf Geertman en ons hier eveneens gevestigde dochterbedrijf Jachtwerf Geertman staan voor ‘leven in de brouwerij’. Jong en oud werkt hier iedere dag met trots, plezier en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel aan de mooiste en uitdagendste scheepsprojecten. Werk je zelf ook graag mee aan jouw schip? Wij maken dat mogelijk, in nauwe samenwerking met onze allround specialisten.

Door een sterke focus op continuïteit en met een vooruitstrevende (digitale) blik zijn we klaar voor de toekomst van scheepsreparaties en -onderhoud. En hoeven we jou nooit af te schepen met halve oplossingen!

Scheepswerf Geertman

Stevig verankerd in Zwartsluis

Onze roots liggen stevig verankerd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Dat geeft ons de kans om waar nodig de handen ineen te slaan met de grote verscheidenheid aan nautische specialisten in onze waterrijke regio. Want: alleen ga je misschien sneller, samen kom je veel verder. Zo kunnen we je ook het verbussen van schroefassen, betimmeringswerkzaamheden en loodgietersoplossingen aanbieden. En jouw schip laten keuren voor je verzekeringsmaatschappij.

Scheepswerf Geertman

Wij regelen het Breed pakket aan oplossingen voor jouw schip!

Scheepswerf Geertman; groot genoeg voor complexe scheepsklussen, compact genoeg om flexibel jouw wensen te vervullen. Kortom: daar vaar je wel bij!

Ervaar flexibiliteit, korte lijnen en een lage drempel

Ook elektrisch en
hydraulisch specialist

Profiteer van 70 jaar scheepservaring

…En de vakkennis
van toen én nu

Voel je thuis bij
Scheepswerf Geertman!

Scheepswerf Geertman beschikt over een 86 meter lange dwarshelling en een 110 meter lange afbouwkade. Wil je jouw voorzieningen aan boord blijven gebruiken? We doen er alles aan om dit mogelijk te maken! Sowieso kun je altijd gratis gebruikmaken van de toiletten, douches en witgoedservices op onze werf. Bij Scheepswerf Geertman voel je je thuis!

Scheepswerf Geertman

Scheepstechniek Drenth Jarenlange ervaring in
elektra en hydrauliek

In 2014 namen we Scheepstechniek Drenth over. Daardoor beschikken we over de jarenlange kennis en ervaring van elektriciens Mike en Giel Drenth. Scheepswerf Geertman biedt zo een totaalpakket aan boven- en onderwaterwerkzaamheden voor jouw schip.

Scheepswerf Geertman

Jachtwerf geertman Alles in huis voor
jouw schip!

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen? Waar je op ieder moment van het jaar bij jouw boot terechtkunt? Zet dan koers richting ons dochterbedrijf Jachtwerf Geertman! Een kleinschalige werf aan het natuurrijke Meppelerdiep in Zwartsluis, met ruimte voor de winter- en zomerstalling van 120 boten.

Scheepswerf Geertman
Contact Scheepswerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw binnenvaartschip? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen?

Jachtwerf Geertman
Scheepswerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij