Dit doen wij Voor ieder
scheepsvraagstuk
het juiste antwoord!

Met ieder type (modern én authentiek) binnenvaartschip kun je terecht bij Scheepswerf Geertman. Met 70 jaar ervaring aan boord vinden wij voor ieder vraagstuk het juiste antwoord.

ONZE DIENSTEN?

  • Complexe schadereparaties
  • Scheepselektra
  • Scheepstechniek
  • Scheepskeuringen laten uitvoeren
  • Certificeren
  • Verbouwingen
Scheepswerf Geertman

Complexe schadereparaties Alles in huis om complexe schade aan jouw schip te repareren

Een ongeluk zit in een klein hoekje, óók op het water. Heb je een aanvaring gehad met jouw binnenvaartschip? En liggen het staalwerk en de machinekamer in de kreukels? Scheepswerf Geertman heeft alles in huis om complexe schadereparaties uit te voeren. Voor ieder probleem bieden wij de oplossing!

Scheepswerf Geertman

Scheepselektra Alles in huis voor
elektrische installaties
en reparaties

Het ontwerpen, realiseren, aanpassen en repareren van complete elektrische (stuurwerk)installaties op jouw schip? Bij Scheepswerf Geertman vaar je altijd ‘met de stroom mee’. Ook certificeringen van elektrische installaties (onder andere de meggertest) voeren we graag voor je uit.

Scheepswerf Geertman

Scheepstechniek Alles in huis voor
hydraulische installaties
en reparaties

De hefkolom, pomperij, het stuurwerk en de autokraan; een binnenvaartschip bevat vele hydraulische componenten en systemen. Scheepswerf Geertman installeert en onderhoudt de complete hydrauliek op jouw schip. Daarnaast plaatsen we nieuwe en gebruikte generatoren en motoren.

Scheepswerf Geertman
Scheepswerf Geertman

Scheepstechniek Straalbuis plaatsen en tunnel aanpassen

Bij dit project heeft Scheepswerf Geertman een straalbuis geplaatst en een compleet nieuwe tunnel gemaakt.

Scheepskeuringen laten uitvoeren Al tijdens de keuring pakken wij verbeterpunten aan

Moet jouw schip gekeurd worden? Scheepswerf Geertman heeft alle ruimte om casco- en veiligheidskeuringen te laten uitvoeren door een klassemaker. Het grote voordeel? Wij gaan tijdens de keuring al aan de slag met de verbeterpunten. Zo sla je twee vliegen in één klap en is jouw schip maar een beperkte tijd uit de vaart.

Scheepswerf Geertman

Certificeren Erkend bedrijf voor scheepscertificeringen

Scheepswerf Geertman is een erkend bedrijf voor het certificeren van verschillende onderdelen van jouw schip. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar klassemakers op keuren. Wij certificeren en en voeren aanpassingen uit aan onder meer elektrische installaties (inclusief meggertest), autolaadkranen, stuurwerkinstallaties en stuurhuthefkolommen.

Scheepswerf Geertman

Verbouwingen Een schip dat goed is nóg beter maken

Een schip dat goed is nóg beter maken; Scheepswerf Geertman helpt je graag bij het realiseren van jouw specifieke scheepswensen. Voor alle soorten verbouwingen kun je bij ons terecht. Van plaatsing van een straalbuis en nieuwe roeren, het leggen van een nieuwe stalen ruimvloer, aanpassingen aan de tunnel tot scheepsverlenging en -inkorting.

Scheepswerf Geertman
JOUW KOMPAS BIJ
IEDERE SCHEEPSKLUS
Contact Scheepswerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw binnenvaartschip? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen?

Jachtwerf Geertman
Scheepswerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij