Certificeren Erkend bedrijf voor scheepscertificeringen

Scheepswerf Geertman is een erkend bedrijf in het certificeren van verschillende onderdelen van jouw schip. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar klassemakers op keuren. Zo kom je altijd goed beslagen ten ijs. Wij certificeren en voeren aanpassingen uit aan onder meer elektrische installaties (inclusief meggertest), autolaadkranen, stuurwerkinstallaties en stuurhuthefkolommen.

Scheepswerf Geertman

Elektra Ook elektrische en hydraulische tekeningen

Ook voor het maken van elektrische en hydraulische tekeningen kun je terecht bij Scheepswerf Geertman. Met de kennis, kunde en jarenlange ervaring van Scheepstechniek Drenth onder ons dak regelen wij op dit gebied de complete certificering voor jouw schip. Het aanpassen van hydraulische en elektrische schema’s, het certificeren van bijvoorbeeld het stuurwerk en de autokraan, maar ook het uitvoeren van de meggertest; we nemen het allemaal voor je uit handen.

Scheepswerf Geertman

Partners Totaalpakket aan oplossingen voor jouw schip

Scheepswerf Geertman is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Dat geeft ons de kans om de handen ineen te slaan met de grote verscheidenheid aan nautische specialisten in onze waterrijke regio. Daardoor kunnen we ook loodgietersklussen, timmerwerkzaamheden en het stralen en conserveren voor je laten uitvoeren.

Scheepswerf Geertman

Projecten: certificeren Dit realiseerden wij al!

Benieuwd wat Scheepswerf Geertman voor je kan betekenen op het gebied van certificeringen? Ontdek wat wij al realiseerden!

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over het laten certificeren van jouw schip? We vertellen je er graag over. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
Heb je een vraag?
Contact Scheepswerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw binnenvaartschip? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen?

Jachtwerf Geertman
Scheepswerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij