Complexe schadereparaties Alles in huis om complexe schade aan jouw schip te repareren

Een ongeluk zit in een klein hoekje, óók op het water. Heb je een aanvaring gehad met jouw binnenvaartschip? En liggen het staalwerk en de machinekamer in de kreukels? Scheepswerf Geertman heeft alles in huis om complexe schadereparaties uit te voeren. Voor ieder probleem bieden wij de oplossing!

Scheepswerf Geertman

Scheepstechniek Drenth Gespecialiseerd in hydraulische en
elektrische
reparaties

Een aanvaring met jouw binnenvaartschip kan grote gevolgen hebben. Het staalwerk is uit zijn verband geraakt, de machinekamer is zwaar beschadigd of technische installaties zijn platgedrukt. Of in het ergste geval: alles tegelijk. Scheepswerf Geertman pakt het allemaal aan: inclusief het aanbrengen van een beschermende coating op het onderwaterschip.

Dankzij de overname van Scheepstechniek Drenth kunnen we je ook op het gebied van hydraulische en elektrische reparaties volledig bijstaan. Zo kunnen wij de gehele installatie ontwerpen, aanleggen, uitbreiden en renoveren.

Scheepswerf Geertman

Partners Totaalpakket aan
oplossingen voor
schadereparatie

Scheepswerf Geertman is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Dat geeft ons de kans om de handen ineen te slaan met de grote verscheidenheid aan nautische specialisten in onze waterrijke regio. Daardoor kunnen we ook loodgietersklussen, timmerwerkzaamheden en het stralen en conserveren voor je laten uitvoeren.

Scheepswerf Geertman

Projecten: complexe schadereparaties Dit realiseerden wij al!

Benieuwd wat Scheepswerf Geertman voor je kan betekenen op het gebied van complexe schadereparaties? Ontdek wat wij al realiseerden!

Scheepswerf Geertman
(Complexe) schadereparaties
Scheepswerf Geertman
(Complexe) schadereparaties

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over complexe schadereparaties? We vertellen je er graag over. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
Scheepswerf Geertman
Contact Scheepswerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw binnenvaartschip? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen?

Jachtwerf Geertman
Scheepswerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij