Scheepselektra Alles in huis voor elektrische installaties en reparaties

Het ontwerpen, realiseren, aanpassen en repareren van complete elektrische (stuurwerk)installaties op jouw binnenvaartschip? Bij Scheepswerf Geertman vaar je altijd ‘met de stroom mee’. Ook certificeringen van elektrische installaties (onder andere de meggertest) voeren we graag voor je uit.

Scheepswerf Geertman

Scheepstechniek Drenth Wat jouw elektrisch vraagstuk ook is; wij bieden de oplossing

In 2014 namen we Scheepstechniek Drenth over. Daardoor beschikken we over de jarenlange kennis en ervaring van elektriciens Mike en Giel Drenth. Scheepswerf Geertman kan hiermee een totaalpakket aan boven- en onderwaterwerkzaamheden aanbieden voor jouw schip.

Zo kunnen wij de gehele elektrische installatie ontwerpen, aanleggen, verbeteren, uitbreiden of renoveren. Maar bouwen we ook generatoren in. Moet een elektrische installatie gekeurd worden? Ook dan staan we voor je klaar, met bijvoorbeeld meggeren, stuurwerkkeuringen en het maken van elektrische tekeningen.

Scheepswerf Geertman

Partners Totaalpakket aan oplossingen voor jouw schip

Scheepswerf Geertman is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Dat geeft ons de kans om de handen ineen te slaan met de grote verscheidenheid aan nautische specialisten in onze waterrijke regio. Daardoor kunnen we ook loodgietersklussen, timmerwerkzaamheden en het stralen en conserveren voor je laten uitvoeren.

Scheepswerf Geertman

Projecten: scheepselektra Dit realiseerden wij al!

Benieuwd wat Scheepswerf Geertman voor je kan betekenen op het gebied van scheepselektra? Ontdek wat wij al realiseerden!

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze elektrische werkzaamheden? We vertellen je er graag over. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
Scheepswerf Geertman
Contact Scheepswerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw binnenvaartschip? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen?

Jachtwerf Geertman
Scheepswerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij