Scheepskeuringen laten uitvoeren Al tijdens de keuring pakken wij verbeterpunten aan

Moet jouw schip gekeurd worden? Scheepswerf Geertman heeft alle ruimte om casco- en veiligheidskeuringen te laten uitvoeren door een klassemaker. Het grote voordeel? Wij halen het schip uit het water, spuiten deze schoon en kunnen tijdens de keuring al aan de slag met de verbeterpunten. Hoe groot de reparatielijst ook is; wij schakelen flexibel en snel. Zo sla je twee vliegen in één klap en is jouw schip maar een beperkte tijd uit de vaart.

Scheepswerf Geertman

Conserveren (teren) Schoonmaak, conserveren en antifouling

Scheepswerf Geertman heeft getrainde en gecertificeerde classificeerders in dienst voor het conserveren (teren) van jouw schip. Nadat we deze met hoge druk hebben schoongespoten, brengen we één of meerdere lagen verf aan. Wij adviseren je daarbij in de verfsoort en benodigde hoeveelheid, zodat jouw schip optimaal beschermd is. Daarnaast verzorgen we desgewenst ook de antifouling, om aangroei te voorkomen en zo efficiënt mogelijk te kunnen varen.

Scheepswerf Geertman

Partners Totaalpakket aan oplossingen voor jouw schip

Scheepswerf Geertman is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Dat geeft ons de kans om de handen ineen te slaan met de grote verscheidenheid aan nautische specialisten in onze waterrijke regio. Daardoor kunnen we ook loodgietersklussen, timmerwerkzaamheden en het stralen en conserveren voor je laten uitvoeren.

Scheepswerf Geertman

Projecten: scheepskeuringen laten uitvoeren Dit realiseerden wij al!

Benieuwd wat Scheepswerf Geertman voor je kan betekenen op het gebied van scheepskeuringen? Ontdek wat wij al realiseerden!

Scheepswerf Geertman
(Complexe) schadereparaties
Scheepswerf Geertman
(Complexe) schadereparaties

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over het bij Scheepswerf Geertman laten uitvoeren van een scheepskeuring? We vertellen je er graag over. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
Heb je een vraag?
Contact Scheepswerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw binnenvaartschip? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen?

Jachtwerf Geertman
Scheepswerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij