Scheepstechniek Alles in huis voor hydraulische installaties en reparaties

De hefkolom, pomperij, het stuurwerk en de autokraan; een binnenvaartschip bevat vele hydraulische componenten en systemen. Scheepswerf Geertman installeert en onderhoudt de complete hydrauliek op jouw schip. Daarnaast verzorgen we de inbouw van generatoren en motoren.

Scheepswerf Geertman

Scheepstechniek Drenth Jarenlange hydraulische kennis en ervaring

In 2014 namen we Scheepstechniek Drenth over. Daardoor beschikken we over de inzet en jarenlange kennis en ervaring van Mike en Giel Drenth. Scheepswerf Geertman kan hiermee een totaalpakket aan boven- en onderwaterwerkzaamheden aanbieden voor jouw schip.

Zo kunnen wij de gehele hydraulische installatie aanleggen, verbeteren en onderhouden. Denk aan ankerlieren, spudpalen en beweegbare stuurhutten. Ook regelen we de complete certificering; het aanpassen van hydraulische en elektrische schema’s, de bestaande installaties én het certificeren van bijvoorbeeld het stuurwerk en de autokraan.

Scheepswerf Geertman

Partners Totaalpakket aan oplossingen voor jouw schip

Scheepswerf Geertman is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Dat geeft ons de kans om de handen ineen te slaan met de grote verscheidenheid aan nautische specialisten in onze waterrijke regio. Daardoor kunnen we ook loodgietersklussen, timmerwerkzaamheden en het stralen en conserveren voor je laten uitvoeren.

Scheepswerf Geertman

Projecten: scheepstechniek Dit realiseerden wij al!

Benieuwd wat Scheepswerf Geertman voor je kan betekenen op het gebied van scheepstechniek? Ontdek wat wij al realiseerden!

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van scheepstechniek? We vertellen je er graag over. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
Heb je een vraag?
Contact Scheepswerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw binnenvaartschip? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen?

Jachtwerf Geertman
Scheepswerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij