Verbouwingen Een schip dat goed is nóg beter maken

Een schip dat goed is nóg beter maken; Scheepswerf Geertman helpt je graag bij het realiseren van jouw specifieke scheepswensen. Voor alle soorten verbouwingen kun je bij ons terecht. Van plaatsing van een straalbuis en nieuwe roeren, aanpassingen aan de tunnel tot scheepsverlenging en -inkorting. Ook het inlassen van een stalen ruimvloer behoort tot onze specialismen. Dankzij onze scheepshelling gebeurt dat altijd waterpas en spanningsloos.

Scheepswerf Geertman

Scheepstechniek Verbouwing in combinatie met elektra en hydrauliek

Met Scheepswerf Geertman kies je voor een partner met alle specialismen onder één dak. Zo pakken wij tijdens een verbouwing ook graag de elektra en hydrauliek voor je op, bijvoorbeeld bij de plaatsing van roeren. Wij lassen deze door onze partner aangeleverde componenten nauwkeurig in het schip en verzorgen daarbij ook de elektrische en hydraulische installatie. Die combinatie van werkzaamheden is de kracht van Geertman. 

Scheepswerf Geertman

Partners Totaalpakket aan oplossingen voor jouw schip

Scheepswerf Geertman is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Dat geeft ons de kans om de handen ineen te slaan met de grote verscheidenheid aan nautische specialisten in onze waterrijke regio. Daardoor kunnen we ook loodgietersklussen, timmerwerkzaamheden en het stralen en conserveren voor je laten uitvoeren.

Scheepswerf Geertman

Projecten: certificeren Dit realiseerden wij al!

Benieuwd wat Scheepswerf Geertman voor je kan betekenen op het gebied van certificeringen? Ontdek wat wij al realiseerden!

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over het laten certificeren van jouw schip? We vertellen je er graag over. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
Scheepswerf Geertman
Contact Scheepswerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw binnenvaartschip? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Zoek je een vertrouwde, goed geoutilleerde en overdekte plek om jouw jacht te stallen?

Jachtwerf Geertman
Scheepswerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij